mandag den 2. november 2009

Scrap a´mok

Så kom lørdagen endelig og med glædesbobler i maven og alt for lidt søvn , blev næsen vendt mod Asdal til Scrap a´mok. Jeg var så heldig at min dejlige datter gerne ville med. Vi havde begge en uforglemmelig dag og hyggede os på hver sin måde. Ane har allerede meddelt ,at hun gerne vil med næste år.

Pia´s butik Kreative fornemmelser skulle, som noget af det første, besøges. Pia og Sanne havde lavet en rigtig hyggelig butik ,som passede perfekt til de to skønne piger, der var Så parat til at hjælpe og vejlede. Butikke blev da også besøgt nogle gange og tegnedrengen blev da også en del lettere efter hver besøg.

Majbrit fra Stamping UP kom på besøg og hold en super workshop, hvor vi fik mulighed for at lave tre kort og samtidig afprøve div. stempler m.v.

Det var rigtig sjovt at hilse på en del af de søde piger, jeg kun har kendt gennem bloggen. Alt i alt blev det til en masse snak og ikke meget scrap ( 2 julekort). Jeg har ikke haft mulighed for at få taget foto endnu men de skal nok komme på bloggen.

Sidst men ikke mindst et KÆMPE TAK til Sofie for det store arbejde det har været at få scrap a´mok på benene.

Og så til noget helt andet. Julekortet er fra lageret. Stemplerne er fra HA :"Decorate your own", "mix and match" og "christmas". Mønsterpapir fra Vivi Gade m .v.

TAK for dit besøg på bloggen.

6 kommentarer:

 1. Hej Helle (og Ane)! Tusind tak for sidst. Sikke en skøn dag - jeg glæder mig allerede til foråret! Sikke et naturtalent Ane er - den halloween "plakat" (hvis jeg må tillade mig at kalde den det) var da bare så flot!! Wow!
  Det er også et sødt julekort du har vist idag - flotte detaljer og perfekt udført som altid!
  Ja og jeg tror at du har ret - Sanne fortjener et diplom som supersælger :-) :-) :-)

  SvarSlet
 2. Hej Helle.. Selv tak for sidst.. Og hvor var det skønt at få sat ansigt på dig.. hihi.. Super flot kort du her igen har lavet.. Og Ane, ja det var godt nok vildt som hun kunne tegne og male.. Men den kreative side har hun vist ikke fra fremmede...
  Til sids skal du ha' et stort tillykke med finale pladsen i kortmester... Fuldt fortjent...
  Ha' en god dag..

  KH HeidiAnn

  SvarSlet
 3. Hej Helle.. Tak for sidst, en rigtig hyggelig dag, syntes nu mest at vi mødes hos Kreativ fornemmelser:-) Hvorfor mon :-)

  Og Sikke som Ane kan male, virkelig imponeret, super flot.

  Og et flot julekort du har lavet, du har simpelthen styr på det :-)

  SvarSlet
 4. Ja, det er altid hyggeligt at være til ScrapAmok. Jeg er også imponeret over Anes maletalent, hvem der dog bare havde de evner :)
  Et sødt julekort du har lavet

  SvarSlet
 5. Hey Helle og Ane
  Tak for sidst - det var en rigtig hyggelig dag og dejligt at hilse på jer (sådan i virkeligheden)Det er et lækkert julekort du har lavet Helle, med søde detaljer.
  Knus Sanne
  PS jeg har lagt en blog award til dig på min blog ;0)

  SvarSlet
 6. Tak for sidst det var super hyggeligt at hilse på dig igen og Ane selvfølgelig, hold da op hun er bare for dygtig, godt du fik hende med ;o)

  Skøntttttt kort og STORT TILLYKKE med plads i finalen waww det bliver spændende og glæder mig til at se hvad du kommer med

  Rigtig god aften

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.