torsdag den 26. november 2009

Juleræs

Hvor bliver tiden dog af. Denne uge er gået med køb af individuelle julegaver til mine 30 kollega. Idag er jeg så småt begyndt at pynte til jul i firmaet. Tænk 4 dage uden scrap. Jeg har abstinenser, men har heldigvis fri i morgen og så skal der skrappes.

De næste to kort lavede jeg i sidste uge. Det første har jeg taget udgangspunkt i en tag som stammer fra en Mailag nisse. Jeg er så vild med nisser derfra og samlinge øges år for år.
Mønsterpapiret er fra Cosmo Cricket og Webser´s Pages.

Mønsterpapir: Making menories og ukendt mærke. Tekststepel fra HA "Holidays sayings " og hjerterne er gamle stempler fra Panduro.

Det var alt for i aften. Tak for at du kiggede forbi.

7 kommentarer:

 1. Super skønne kort med lækre detaljer igen.

  SvarSlet
 2. Ja, igen rigtig flotte kort.. Super ide at genbruge tag'en fra maileg nissen.. God weekend..

  SvarSlet
 3. Dejlige julekort.
  Heldige kolleger, der sådan skal have gaver!
  God weekend.

  SvarSlet
 4. Som altid de dejligst kort, sikke en heldig familie du har som modtager så flotte kort! Og for ikke at tale om jeres medarbejdere, det er da SÅ FLOT du køber gaver til hver enkelt... Jeg vil håbe de værdsætter det, for det er da noget af et arbejde for dig.
  Håber og se dig i Tornby;0)
  Knuser

  SvarSlet
 5. Var forbi igår men fik ikke lagt en kommentar. Det er nogle dejlige julekort - kan isært godt lide det øverste - skøn udklippet bort forneden og en rigtig god idé at bruge tags fra Maileg nisser. Jeg er også vild med de nisser og forsøger også at snige en ny ind til samlingen hvert år (uden at Jan ser det) :-)

  SvarSlet
 6. Maileg er også lige mig...købte den sødeste guirlande derfra sidste år og glæder mig til at få den hængt op når der skal pyntes til jul. Rigtig søde julekort. Endnu engang tillykke med fresh face prisen på HA bloggen < godt gået!

  SvarSlet
 7. Hej Helle..
  Stort tillykke med prisen på HA, Så var de alligevel ikke helt bagefter de amerikanere.. hihi Det er det smukkeste kort, og bestemt fuldt fortjent... Godt gået Helle.. Og god weekend..

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.