fredag den 20. november 2009

Julekort igen, igen.

Lige et par julekort igen. Jeg glæder mig til snart at lave andet end julekort, men jeg mangler stadig nogle stykker. Jeg er bange for at lave andet end julekort, nu hvor jeg endelig er kommet igang og sæsonnen alligevel er så kort.

Idag har jeg taget mine kort med på arbejde for at få taget nogle bedre billeder med mere lys, da det ikke rigtig lykkes derhjemme. Om fredagen lukker firmaet kl. 12 så der var lejlighed til at få taget billeder, mens der er lyst.

Mønsterpapir: Tilda, Imaginisce og We R Memory Keepers. Stempler: Holiday saying fra HA og Making Memories.

Mønsterpapir: Cosmo Cricket, ukend papir( rest købt hos Sofie). Stempler: Holly Flourish Border( fra min flotte gevinst fra Pia), Decorate your own og Holiday saying.

Ha´en rigtig god weekend.

7 kommentarer:

 1. Dine kort er rigtig søde Helle.
  God weekend til dig.

  SvarSlet
 2. Flotte julekort Helle - især det sidste er lige mig!
  Kan nikke genkendende til det med at tage billeder og mangle lys........og der er lææææææænge til det bliver bedre.
  God weekend!

  SvarSlet
 3. Som altid rigtig flotte kort.. Er vild med måden du har brugt det krist tjørn stempel på, det ser vildt godt ud.. Ha' en god lørdag.. Mon ikke vi es imorgen til kreativ dag??

  SvarSlet
 4. Hvor er de flotte og ja kan sagtens følge dig med det med julekort - elsker julen og den er så kort men... er også ved at være lidt træt af dem, men syntes så når der kommer et nyt stempel eller papir så er jeg klar igen ;o)

  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 5. Skønne skønne kort. De julekugler er da lige i øjet.

  God weekend

  SvarSlet
 6. Jamen endnu engang nogle skønne kort, du har bare nye ideer hele tiden, hvor må det være skønt :-) Ses vi imorgen til kreativ dag??? :-)

  SvarSlet
 7. Super flotte kort , skønne farver julesokken er bare så fin.Tusind tak for din søde kommentar.Jeg glæder mig rigtig meget til at følge din blog ,du laver nogle kanon flotte ting.

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.