mandag den 16. november 2009

Det er godt at have lidt billeder på lager, da det er totalt mørkt inden jeg når hjem fra arbejde. Kameraet kan ikke så godt ta´nogle ordentlige billeder ,når det er mørkt. Det kan også være fotografen, det er galt med.

På den lyse baggrund har jeg stemplet med "old letter writting" med Hero Arts Shadow ink - Soft sand. Desværre blev teksten ikke så tydelig som jeg kunne ønske. Juletræet er "winther tree" og fuglen er fra "Birdhouse Tag" og tekst "Holiday saying" alle fra Hero Arts. Mønsterpapir er fra Vivi Gade og imaginisce.

Mønsterpapir: Kelly Panacci og Fancy Pants design.


Uh, jeg håber at dagen i morgen bliver lidt lysere og knap så sur. Tak for dit besøg.

8 kommentarer:

 1. Så dejlige begge to! Ham kagemanden, han er da for lækker;0)
  Knus

  SvarSlet
 2. Hvor er det et par skønne kort - igen igen ;o) Er vild med begge to men juletræet og fuglen er min farvorit ;o)

  Rigtig god dag til dig

  SvarSlet
 3. lol.... jeg forstå hvad du mener med lyset....jeg kæmper også for at finde et sted hvor lyset er godt i disse mørke tider!

  Men, men, men....lyset fejler nu ikke noget her - jeg kan sagtens se de søde detaljer på dine 2 julekort. Jeg er SÅ glad for mit winter tree stempel - synes det er super elegant!
  God dag Helle!

  SvarSlet
 4. Super søde julekort.
  Jeg har også store problemer med at fotografere mine ting for tiden pga. lyset...

  SvarSlet
 5. Skønnne kort begge to.

  God solskins tirsdag til dig.

  SvarSlet
 6. Uhh en dejlig kagemand :-) hvor er han sød og de er bare så flotte de kort du har lavet, det winter tree er bare så skønt....

  SvarSlet
 7. Super flotte kort! Er da så vild med den lille kagefigur *S*. Tror vi er mange der har problemer med lyset når der skal tages fotos...men jeg kan heldigvis sagtens se de skønne detaljer ;-)

  SvarSlet
 8. Kender godt dit problem med lyset... Jeg kunne godt bruge et lynkursus i kamera indstillinger ;-) dine kort er som altid supersøde dejlige farver på det øverste julekort og jeg synes godt at jeg kan skimte Old letters.... Kagemanden er for cute også ;-)

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.