søndag den 22. november 2009

Hero Arts Challenge

Hero Arts challenge var denne gang at bruge rester. Det er lige en udfording for mig som elsker rester. Så det det var bare at gå igang. Det første projekt skulle være at væve med papirsstrimler. Først væver jeg et firkantet stykke og derefter skærer jeg "papiret" til den ønskede form. Dernæst klippes en kant på 0,5 cm bred i den ønskede form (her en julesok) som så sættes oven på flettet. Derefter limes flet m/kant på et stykke pap for at give en pæn bagside på sokken. Sokken kan tages af kortet og hænges op juketræet. Baggrunden på kortet er stemplet med "Holly Flourish Border" og "friend definition" fra HA.


Dette kort er lavet af rester jeg har købt ved Sofie samt div stempelrester/-fraklip. Stempler fra HA : "Holly Flourich border", "holyday saying", "Decorate your own" og Scallop border"

Da jeg ikke ligefrem er nogen ørn til at læse og skrive engelsk gik det meste at lørdagen med at få oprettet en flickr-profil, samt at få fundet ud af hvordan der skulle uploades dertil. Nej et mas. Godt jeg ikke viste det før jeg gik igang, men det er godt med lidt stædighed.
I dag har min søde svigerinde og jeg været en smut i Asdal, hvor der var kreativ dag. Nej det var hyggeligt. Dejligt at hilse og ikke mindst snakke med en masse søde piger. Scrapper.dk var på besøg og det var hyggeligt at se denne butik også.
Det var så snart den weekend. God søndag aften og tak for dit besøg.

5 kommentarer:

 1. Så smukt et kort og jeg er da vild med at du kan tage sokken af og bruge den. Sikke et stort arbejde. Totalt vellykket.

  Hyggeligt at hilse på dig idag. Ses garanteret også næste gang ;o)

  SvarSlet
 2. Hvor er de flotte og god ide at man kan tage sokken af.

  SvarSlet
 3. Hvor er det et par skønne kort og sikke et arbejde med den skønne julesok - og sikke en super sød ide at den simpelhen kan bruges waww Helle

  Super super hyggeligt som altid at hilse på dig og din sviger idag, håber d ai måske har tid til at scrappe næste gang og ikk kun shoppe ;o)

  SvarSlet
 4. Super skønne kort, hvor er de flotte og hvor er det en go idé du har fået med den sokke.

  Hyggelig lige at sige hej til dig idag.. :-)

  SvarSlet
 5. Sikke flittig du er Helle! Det er imponerende kort som du har fået lavet og super god idé med at sokken kan tages af og bruges. Er glad for at du fandt din stædighed frem da flickr skulle oprettes. Held og lykke i challengen. Nu skal jeg da lige forbi og se din photostream :)

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.