søndag den 25. oktober 2009

Kortmesterskab uge 5 + julekort

Opgave 1: Lav et kort efter en skitse med valgfri farver. Den skrevne baggrund er fra en bog af Dan Turell købt som kasseret bog på biblioteket. Baggrunden bag damen er flettet af ene rester fra "restkurven". Den var rigtig sjov at lave. Blomsterne er embossed og fra Hero Arts.


I går havde jeg besøg af min svigerinde og så skulle der bare scrappes. Åhh, det er SÅ dejligt at svigerinden også er blevet grebet at scrap. Før vi fik set os om, var der gået 6 timer. Resultat kommer senere, når jeg få taget billeder.

På taget er der brugt stempler fra HA: Winter Tree, Jolly christmas, Holiday saying. Teksten er fra Making Menories. Mønsterpapir: Making memories og Imaginisce.

Der er dømt søndagshygge ( og lidt scrap). Vejret tillader heldigvis ikke andet. Rigitg god søndag til alle.

4 kommentarer:

 1. Hvor er det smukt og en super flot detalje med den flettede baggrund. Flot flot flot. Jeg er vild med din farve combo - pastel er så yndefuldt!
  Dit jule tag er også super cute. Sødt med de små pakker :0)
  Jeg kan godt forstå du synes det er hyggeligt med en svigerinde der er til scrap. Sådan har Pia og jeg det når vi er sammen, som vi skal være i næste weekend! Ses vi til ScrapAmok?
  God søndag!
  Sanne

  SvarSlet
 2. Nej er det ikk skønt med efterår/vinter - mere tid til scrap ;O)

  Skønne kort du har lavet og igen med mange søde detaljer :o) Hvor lækkert dun svigerinde er blevet grebet af det samme - altid skønt at ha en og "lege" med ;O)

  SvarSlet
 3. Virkelig skønne kort... Har fået en gammel nodebog af min søster til at scrappe af, men er da også vild med teksten du har på det øverste kort.. og Hero arts stempler går man jo aldrig fejl af :-)

  SvarSlet
 4. Ej, hvor hyggeligt at du har fået hvervet (mon det staves sådan)en ny scrapper. Var det noget med at du kommer til Scrap Amok? Det synes jeg du sagde. Måske er der et afbud til svigerinden også.

  Skønne og anderledes kort du har fået lavet.

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.