onsdag den 31. august 2011

ØV, ØV, ØV

I dag skulle jeg have haft min tredie kemo, men da antallet af hvide blodlegemer er for lavt skal jeg vente en uge. Tænk at man kan blive så ked af ikke skulle have have et stof som gør at man bliver dårlig i en uges tid!! Nå, men det positive er at så kan jeg nyde mad en uge mere.

Solen skinner idag, så det vil jeg overført til bloggen også. 

HA stempler: All occasion messages (hjerte og fugl), Whoo loves you (træ, fuglehus og tekst), Live simple (Blomst), Be happy (sol) og Whimsical house (hund og græs).

 Nedenstående kort er lavet for Kreative Fornemmelser og har tidligere været vist på Kreative Fornemmelsers blog hvor materialebeskrivelse fremgår.

Det var alt for i dag. Så står den på en cykletur i det dejlige vejr. Tak for besøget.


9 kommentarer:

 1. Your collages are so wonderful Helle. And so happy for you that you can even ride a bike with such a low blood count! So you have to gather your strength for another week before your next session. I will be getting a shot today or tomorrow because I am really low after the last one. Greetings and blessings to you dear Helle!

  SvarSlet
 2. Øv, hvor er det surt... når man nu ved man skal igennem det, er det jo rart at få overstået. Rart at du kan vende det til noget posetivt. Igen nogle skønne kort... du er så god til at bruge en masse stempler, så det stadig ser let og elegant ud.
  Ha' det godt... håber du nød cykelturen.

  SvarSlet
 3. Helle for pokker... Jeg sidder her i chock og læser noget med kemo, hvad Søren er der sket med dig??
  Fantastiske kort begge to, jeg er dog især vild med det øverste. SÅ FLOT!!
  Knuser

  SvarSlet
 4. Ja øv, når du nu lige havde regnet med det!
  Lækre kort begge to. Sød lille scene på det første.

  SvarSlet
 5. Ja øv, det må du nok sige..men så håber jeg du kan nyde den kommende weekend, der jo står på sol og sommer.
  Flotte kort.

  SvarSlet
 6. Hvor er det synd for dig!!! Kender det fra da min mor var turen igennem.... blodprøver, kemo, opkast og så forfra.... Dejligt at du kan holde humøret oppe, er sikker på det hjælper dig rigtig langt!!
  Er vilde med dine kort, får helt lyst til at lave noget med en dejlig varm sol på, som jeg håber vil skinne på dig Helle. Ha det godt, og hold humøret oppe.

  SvarSlet
 7. røv og nøgler - det må man hvis godt skrive - men dejligt du kan vende det til noget positivt - du er SÅ skøne en pige :)

  SvarSlet
 8. SUK... Flotte, flotte kort og hvor er det dejligt at du kan finde taknemlighed for en uge mere med appetit ;o)

  Kæmpe kram til dig

  SvarSlet
 9. Love your cards, Helle! They are both beautiful!

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.