mandag den 5. september 2011

Hjertetag

Tiden går hurtigt og det er allerede tid for Blog challenge Garden´s udfordring. Der skal laves et tag med et hjerte i centrum. Den røde farve til taget er næsten selvsskrevet. Jeg prøvede at bruge en anden farve, men hjerter er bare røde. Efter en måned på Kreative fornemmelsers blog med brug af diverse rester har det rigtig givet inspiration til at komme lidt i bund af de mange rester jeg har liggende. Taget er også lavet af rester. Hjertet i midten er hæklet og du kan finde opskriften HER.


HA stempler: Maiden with long hair, Find joy og everyday saying.
Tim Holtz: Hjerte, bingoplade.

8 kommentarer:

 1. Utroligt at du kan finde på løsninger til alle de udfordringer. Det er et rigtig flot tag - og hjertet er bare så fint.

  SvarSlet
 2. Love how you have used your remnants to create this tag - very clever!
  I have had a blood test and my white blood count is over average, so I think the chemo will go through tomorrow. Hope you can do yours too - you will be more rested, which is a positive sign and it will be good to get the first three over with!
  Hugs to you Helle!

  SvarSlet
 3. Flot anderledes tag. Lækkert med det hæklede hjerte.

  SvarSlet
 4. Det er super smukt Helle - og ja hjerter er røde - det synes jeg også. Jeg er vild med dit hæklede hjerte i midten. Og så spottede jeg lige det lilla tag i linkwithin som jeg er så heldig at eje ;))
  Håber at du har det godt! Knus, pia

  SvarSlet
 5. So well done, Hellemor! I really like it!

  Rebecca

  SvarSlet
 6. Det er Så smukt i røde farver... og hjertet er perfekt lige der.
  Håber du har det godt, knuss.

  SvarSlet
 7. Smukt tag, Helle. Tak for sidst. Jeg er ked af vi blev afbrudt for men jeg blev helt forvirret da det var en helt fremmed der snakkede til mig. Ville gerne have hørt lidt mere til dig. Kæmpe kram

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.