lørdag den 27. marts 2010

Påskekyllinger m.v.

Sjovt at se hvad der kan komme ud af et stykke råhvidt karton, nogle forskellige farver distress ink og en dynge stempler. Jeg har en ide fra starten, men det er ikke tit at resultatet bliver som det billed jeg havde i hovedet. Dette kort skulle have været en strandbred med strandskaller.

HA stempler: "Silhouette Grass", "be yourself" og "Bird in Cage".

I sidste uge skulle er påskepyntes lidt på arbejdet. Der skal ikke meget til for at friske lidt op. Nogle nye blomster og lidt nyt pynt til den store troldegren. Kyllingerne er lavet af to udstandsede cirkler. En på 2,5 cm (hoved) og 3 cm (krop). "Kraven" er en scollup cirkel 1½" (ca.3,6 cm) som er foldet på midten. Øjene: 2 lille trekanter og næb: en rumpe foldet på midten. Sløjfen er udstandset med en punch. Lim kroppen på den foldede krave så der er en ½ scollup cirkel på hver sin side af kroppen. Lim hovedet på kraven. Et dobbelt stykke sytråd limes på sløjfen inden den sættes på hovedet.

Mange tak for dit besøg.

6 kommentarer:

 1. Ej, jeg har lige været inde og kommentere det på Flickr og så slet ikke at det var dit ; ) !!
  Det er nemmere, at kommentere på dansk ; ) :
  Det er superflot. Dejlige duse farver, som distressingen giver og flot mix af mange stempler. Og så er jeg vild med, at du har puttet den store fugle i bur ; ) Er den store fugl også en Hero art?
  Du må have en god søndag.

  SvarSlet
 2. så flot Helle - ja det er rent magi fra det hvide karton til det færdige resultat. Der er da vist gået helt pip i den hos dig med alle de søde kyllinger ;0)

  SvarSlet
 3. Hvor er det smukt, Helle! Jeg vil give Sanne ret -ren magi!

  SvarSlet
 4. Rigtig sødt, selvom det nok ikke lige er strandbred, jeg kommer til at tænke på! :D Mærkeligt at det ALDRIG bliver lige som man havde tænkt sig!

  SvarSlet
 5. WOW hvor er det et flot kort Helle, så skønne farver du er endt med. Super - Super
  Dine kyllinger er så søde.
  Rigtig god Påske.

  SvarSlet
 6. Hej Helle lækkert kort og dejlige påskefarver. Kyllingerne kan jeg da slet ikke stå for. Dem er jeg da nødt til at prøve at lave efter. God Påske til dig og din familie

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.