torsdag den 18. marts 2010

Påskekort

Et af mine foretrukne tekststempler er La Letter. Det kan altid bruges som baggrund for de fleste andre stempler. Til de næste par kort er dette stemple brugt.


HA stempler: "La Letter", "Silhouette Ivy", "Mi casa", "Mix & match" (blomst), "Sending happy thoughts" (hare) og "Everyday saying) (tekst og lille blomst).
HA stempler: "La Letter", "Silhouette Ivy", "mix & match", "Small Chandelier", "Heart Winged Butterfly", "Houndstooth" og "Outline Flowers".

Kan det blive bedre. Nu er det snart weekend, vintergækkerne titter frem og min bedre halvdel har hørt vibe. Nu må foråret været på vej.

6 kommentarer:

 1. Hvor er de skønne er helt vild med det sidste af dem... ja NU er det hvis på vej.. kan se græs nu og det må da være en begyndelse ha ha

  Rigtig god weekend til dig

  SvarSlet
 2. Total lækre kort igen!! Du er simpelthen så dygtig til at mixe en masse stempler og få det hele til at ligne en million :D *S*
  Wow, siger jeg bare :)

  SvarSlet
 3. Wauw, så mange spændende kort fyldt med lækre detaljer du har lavet siden jeg har haft tid til kigge forbi.Super flotte.

  God weekend

  SvarSlet
 4. Wow sikke flotte kort du har lavet og med så mange fede detaljer. Du er Super dygtig til at lave kort. :)

  SvarSlet
 5. Hvor er de flotte begge to. Dit påskekort er helt vildt sødt - genialt mix af stempler. Det sidste kort er jo helt Jacqueline-stil - meget elegant!!!

  SvarSlet
 6. Hvor er det nogle dejlige kort, både faverne og de mange fine detaljer!!

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.