mandag den 8. marts 2010

Kighul

Da kortet var færdigt, kom jeg til at se, at det ligner et plankeværk med et kighul!! Selve kortet er embossed med QK lines and dots.

HA stempler: "La Letter", "Collage Friend", "Silhouette Grass", "Artistic Border", "Antique Engravings", "Background Scallop Circle" og "Truly appreciated".

God aften.

8 kommentarer:

 1. hI HI:0) Ja det har du da ret i:0) Jeg havde slet ikke lagt mærke til det før du sagde det, men det ser da skide godt ud! Rigtig flot.

  Nej de Cling fungerer bare overhovedet ikke for mig. Jeg gik ud fra det virkede fuldstændigt så godt som EZ mount. Og tro mig, jeg har virkelig trykket dem fast, men jeg gider ikke fumle med det, det skal bare virke for mig.

  Knuser fra mig;0)

  SvarSlet
 2. Ha Ha et plankeværk, den var god :-) med det er der selvfølgelig også en charme ved, og det sammen gælder da dit kort, vildt vildt flot.

  Og hvor var det hyggeligt lige at sige hej til dig idag.

  SvarSlet
 3. Jeg synes i så fald det er et meget smukt plankeværk - flot design Helle!

  SvarSlet
 4. This is a beautiful card Hellemor - just love the face you incorporated into the design, adds lots of interest and I love your color combo. TFS!

  SvarSlet
 5. Vildt flot farvekombination, det ser rigtig godt ud :)

  SvarSlet
 6. Rigtig lækkert kort i flotte farver.

  SvarSlet
 7. Hvor er det et flot kort , er vild med de farver du har brugt. :)

  SvarSlet
 8. Smukt plankeværk! Laver du selv papiret til baggrunden af kikhullet, det ser bare så godt ud og farverne er så lækre!

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.