onsdag den 10. marts 2010

Four Dolls

Dette kort er til en af mine niecers fødselsdag. Hun er helt vild med at lave kort og ønskede sig diverse papirer, stempler, stickers m.v. i fødselsdagsgave, og det fik hun selvfølgelig. Så der er en ny scrapper på vej-dejligt.

HA stempler: "Mi Casa", "Live Simple", "Long Happy Birthday" og "Floral". Dukkerne inden i kortet er fra sættet "Four Dolls".

Dukkerne i lommerne kan tages ud og leges med. Jeg har stemplet og klippet ekstra dukketøj ud så Thilde selv kan farvelægge tøjet. Tøjet er bag dukkerne i lommen.

8 kommentarer:

 1. Genialt, Helle! Jeg er bare vild med dine dukker indeni i kortet!

  SvarSlet
 2. Hvor smart og kreativt!! Sikke en god ide, og hvor ser det hele bare godt ud!!

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare sødt og kreativt helle.

  SvarSlet
 4. Sikken sød og dejlig ide! Meget kreativt. Jeg er sikker på, at det bliver et hit.

  SvarSlet
 5. Aaahhhh...se nu der! Hor er det sødt og godt fundet på - skønt kort Helle

  SvarSlet
 6. Jamen hallo hvor er det så godt lavet, så sød en idé og hvor må det være skønt at have en man kan give gaver som man selv kan lide. Kunne forestille mig det var svært at styre sig, man vil jo sikkert gerne give meget forskelligt :-)

  SvarSlet
 7. Nøøøøj hvor er det nogle flotte kort, sikke kreativt rigtig god ide med dukkerne og huset det er bare så godt super super.

  SvarSlet
 8. Det bliver hun da helt sikkert glad for, hvor er det sødt! Tak for beskrivelsen af det andet kort, tænkte nok at du selv lavede det, men det kræver en jo en del farver, så det varer nok lidt inden jeg får prøvet det!

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.