mandag den 11. januar 2010

Leg med stempler.

Jeg er blevet inspireret af HA´s nye katalog, hvor en designer har leget med at stemple på et stempel. Her har jeg distress "poppy background" med en lysegrøn ink. Med en mørkegrøn ink på "Old letter writting" er der stemplet på selve stemplet med valmuerne. Derefter er valmuestemplet stemplet på karton. Jeg havde ikke lige taget højde for, var at skriften blev spejlvendt - men skidt.

Den lyserøde baggrund er tørembossed og bagefter slebet med sandpapir. Rammen er HA´s "Flower Box" og den store blomst er fra sættet "Big and small flowers". Teksstempel : "Thoughtful message".
Mange tak for dit besøg.

8 kommentarer:

 1. Det er en rigtig flot template du har embosset baggrunden med! Og sikke et arbejde du har været igennem med det første kort, men hvor er de flotte;0)
  Knus

  SvarSlet
 2. De er rigtig flotte begge to. Og en spændende teknik på den øverste. Jeg skulle lige gennemskue det med at stemple på et stempel. Men fandt ud af at valmuestemplet er et clingstempel og derfor var det muligt. Det må prøves.

  SvarSlet
 3. rigtig flotte kort og er især vild med det øverste - denne teknin lyder super spændende :o)

  Rigtig god dag til dig

  SvarSlet
 4. Hvor er de fine begge to, en detalje jeg er vild med er blomsten på det nederste, dejligt at det er en "vild" blomst!

  SvarSlet
 5. super flotte Helle - smukke effekter / detaljer på begge kort. Jeg glæder mig til jeg får valmue stemplet det er SÅ lækkert!

  SvarSlet
 6. Rigtig flotte kort begge to, og sikke et arbejde men smukke det er de :)

  SvarSlet
 7. Super flott kort. Jeg har lagt noget til dig på min blog :o)

  SvarSlet
 8. Super flotte kort og mange gode detaljer....

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.