fredag den 15. januar 2010

Hvorfor købte jeg egentlig det stempel?

For noget tid siden købte jeg et stempel med en vintergæk i vores lokale hobbybutik. Det skulle bruges på et forårskort. Stemplet er embossed og farvelagt med farveblyanter. Hold da op, hvor er jeg ikke vild med resultatet. Stemplets optegningsstreger er alt for tykke og kommer til at se kluntede ud. Det har bestemt ikke samme finis som et HA stempel. Hvorfor købte jeg det egentlig det? - Joh, jeg kunne ikke stå for vintergækken ( er vild med vintergækker) og "glemte" at se på selve stemplet - Så kan jeg lær´det.

Sommerfuglen er et gammelt stempel fra Panduro Hobby. Baggrunden: HA Antique Flover Background".

Dette stempel er jeg til gengæld rigtig glad for. Det er fra HA " Collage Friend".


Så blev det endelig weekend og den skal nydes i fulde drag. Kan I have en rigtig god weekend.
Nu skal der vist bages boller.

6 kommentarer:

 1. Jeg giver dig ret Helle - dårlig kvalitet....men jeg kan godt følge tanken med vintergækkerne. Til gengæld ser det SÅ sødt ud med den hæklede kant - det er du altså en haj til.
  Det nederste kort gætter jeg på er til HA´s challenge? Sødt!
  God weekend
  Knus Sanne

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt se, hvad du mener, men stemplet er lidt fint alligevel. Måske kan du se på det som et "olietryk" i stedet... Det er for vildt med den hæklede kant; det gad jeg godt kunne! Hav en god week-end.

  SvarSlet
 3. Vintergækker er skønne - og efter flere forsøg har jeg endelig fået dem i min have også. Jeg kan godt forstå at du faldt for det stempel. Der er noget over den blomst. Wow - hvor er det flot med den hæklede kant, Helle! Sikke et arbejde :-) Dejlig collage på dit nederste kort - de farver er flotte sammen. Lige sådan nogle farver man trænger til lige nu. God weekend.

  SvarSlet
 4. Lovely. Super skønne farver. God weekend :o)

  SvarSlet
 5. Elsker også vintergækker og hold da op det ser godt ud med den hæklede kant - sikke et arbejde ;o)

  Rigtig god weekend til dig

  SvarSlet
 6. Synes nu ikke stemplet er så slemt, men det er nok fordi du har embosset det i hvidt, havde det været sort ville det nok være knap så pænt..
  Vildt sødt kort og det ser rigtig godt ud med den hæklede kant :)

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.