tirsdag den 19. januar 2010

Endnu et valentinskort/venskabskort.

Det blev til endnu et valentinskort og denne gang er det lavet af scraprester. Jeg elsker at lave denne slags kort. Sjov og lidt tidskrævende måde at lave sit helt eget mønsterpapir på.


Den står også på vintagekort. Igen er det det at skabe sin egen baggrund. Det kræver meget mere øvelse, men hold da op hvor jeg hygger mig gevaldigt. Resultaterne er ikke altid lige vellykkede. Dejlig at der stadig er en masse at lære.


HA stempler: "Three Ferns" og "mix & Match", samt diverse stempler fra Prima. Mønsterpapir fra Maja Design.

Vil slutte nu ,da pausen er slut i håndboldkampen mellem Island og Serbien er slut. Yes, Danmark vandt over Østrig tidligere på aftenen. Uh, det bliver en god uge med masser af håndbold og lækre mænd ;0)

6 kommentarer:

 1. Sikke et arbejde. Jeg beundrer altså din måde at sætte papir og stemplet papir sammen på! Super flot resultat!

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare flotte, og sikke et arbejde! Hatten af for det, det ser så godt ud :D
  Åh ja, håndbold, det er en hård konkurrent til scrapperiet, men jeg plejer at kunne forene det hihi...men det skal helt klart ses håndbold, når det kan lade sig gøre ;-)
  Fortsat god uge til dig.

  SvarSlet
 3. Flotte begge to. Jeg er vild med dine "collage" kort. Det kan godt være at det tager lang tid, men det ser også ski godt ud.

  SvarSlet
 4. Skønne kort, jeg er også vild med dine patchwork-kort, det ser så fint ud - en dag jeg får tid må jeg helt sikkert prøve det!

  SvarSlet
 5. Ja virkelig flotte kort, jeg er især vild med det nederste, både farve og detaljerne derpå.

  SvarSlet
 6. Det ser helt fantastisk ud Helle og så er det nogle vildt flotte farver du har sammensat! Meget meget smukke kort begge to!

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.