onsdag den 22. juli 2009

Jordbærkort

Så er det atter tid til Scrapsisters kortudfordring. Denne gang skal der laves "Jordbærkort" i f.eks jordbærfarver, jordbærformet eller med jordbær på.

Det første kort er med en "Jordbærspisende pige med jordbærhue", som Ane har tegnet til mig. Jeg blev bidt af at lave kort med hendes tegninger på efter kortet med lyngblomsten (er tidligere vist på bloggen). Heldigvis tog Ane udfordringen op. Jeg er vild med resultatet og det var nemt at blive inspireret til af den søde jordbærspisende pige. Tegningen var heldigvis farvelagt, da jeg fik den. Ane har igen startet sin profil på tegnetbordet op, da hun mener, at der nu bliver mere tid til at tegne, efter hun er stoppet op efterskolen.

Den lille jordbærknap har jeg fået af min svigerinde. Den sad på en trøje hun havde arvet fra en arbejdkollega.

Det andet kort er lavet på transperanter udstandset med Spellbinders scallup. Det ternet papir er fra Maja design, og er noget af mit yndingspapir. Jordbærerne, bladene og isglasset er dies fra Quickcuts. Oval cirkel og scallup er også fra Spellbinders og tekststemplet med Just rite.

Det sidste kortet er lavet af papir, som Ane har haft med hjem fra Florida. Jeg har flere gange bestemt, at nu ville jeg tá hul på "papirmappen", men har alligevel ikke kunnet nænnet det. Papirerne er alle med mine yndingsfarver og det ene sødere end det andet. Nå, men nu er der taget hul på den.

4 kommentarer:

 1. For hulan da, nogle fantastiske kort du har lavet! Og er det ikke det lækre papir Ane havde med hjem til dig fra USA du har brugt? (smiler)
  De har da vist en rigtig god chance de dejlige kort;0)
  Knus

  SvarSlet
 2. Alle tre virkelig flotte kort. Det sidste er bare FULDSTÆNDIG FANTASTISK. Super lækre materialer, farver, kontraster og opsætning.

  SvarSlet
 3. wawww hvor er de flotte - er helt vilde med dem. Farverne, tegningen mm. er bare for lækkert og papirtet kan jeg godt forstå du har sparet på - kender det selv alt for godt, så nu har jeg efterhånden en STOR stak ha ha

  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 4. Er vild med dine jordbær kort - super flotte - yummy!

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.