onsdag den 8. juli 2009

Bidrag til Scrapsister´s kortudfordring

Nu er jeg endelig blevet færdig med mine kort til Scrapsisters kortudfordring. Det blev til hele 5 (3 nye og 2 "gamle") bidrag denne gang. Udfordringen lyder på ikke firkantede kort. - Det er bare lige mig.

Det første er lavet efter formen på Spellbinders Dahlia, men da jeg synes, at den største die var for lille har jeg forstørret den op. Magnolia stemplet har min kære datter malet.

Dette kort er med mange af min ynglingsting, nemlig blomsterpapiret fra Melissa Frances, hvide/rose hotensia, hjerter og nøgle, knapper og pastelfarver.

Kortet der lave til en kær kollega. Vi er inviteret til sommerfest sidst i august, så for en gang skyld er jeg i god tid. Kollegaen har haft en gammel veteranbil og manden i bilen ligner ham på en prik.

Gavemærket er lavet til en "forkælelsesgave" til min datter, da hun var på ungdomsskolen. Det var et af de første scraps jeg har lavet. Isen er lavet efter en model fra Sofie.

5 kommentarer:

 1. wawww altså Helle - du kan da bare det der. Hvor er det nogle flotte og sjove kort du har lavet - ka li dem alle ;o) Og hvor heldigt din datter har lyst til at male stempler - super super flot ;o)

  SvarSlet
 2. Ja, jeg siger også bare wauw. Hvor er de bare flotte. Super kreative.

  SvarSlet
 3. WOW, hvor er de bare flotte allesammen og hold da op en fantastisk flot bil!
  Lækkert og se påM;0)

  SvarSlet
 4. Super flotte kort. Bilen er da for sej!
  Datteren er da virkelig god til at farvelægge...

  SvarSlet
 5. Wow - den udfordring er da som skabt til dig! Sikke nogle super flotte kort - lækker variation! Er specielt vild med bilen - den er for sej!

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.