fredag den 4. september 2009

Så er der hul igennem

Yes, så er der forbindelse til kameraet igen. Sådan noget teknik skal bare virke.

Dette fødselsdagskort har jeg lavet til min kære, kære svigerinde. Denne gang var der ingen "gammel sager" i fødselsdagspakken, men ene scrapguf fra fru Hansens Kælder. Nu skal vi bare havde fundet en dag, hvor vi rigtig kan råhygge. Uhm -jeg glæder mig.

På dette kort er alle stemplerne er fra Hero Arts. Baggrundshjertet er embossed og er med mit nye stempel "antique Flower Background". (Du kan se det på næste billede)

Postmand Per har også været på besøg med lækre stempler fra Pia - Kreative Fornemmelser. Jeg er vild med de fleste stempler fra Hero Arts og der bliver ved med at komme nye "behov" på min ønskeseddel hos Pia. Til dem der ikke har prøvet at få post fra Pia, vil bare sige, at det er en fornøjelse. Alle stemplerne er sirligt pakket ind i silkepapir. Det er ligesom juleaften med masser af gaver. Selvom man ved, hvad der er bestilt, er det alligevel spændende at åbne og især når der er sneget sig en overraskelse ind fra Pia. Prøv det.

Stemplet her er fra Prima.

Knapperne er fra min fødselsdagsgave, fra min før omtalte svigerinde. Jeg er som et lille barn der kan få timevis til at gå med at se på alle de forskellige knapper.

Nøj, det var en lang smøre. Håber at du får en rigtig god weekend og tak for at du kiggede forbi.

4 kommentarer:

 1. Du laver bare det ene mere fantastiske kort efter det andet. Så perfekte syninger. Er de lavet i hånden? Godt du fik styr på kameraet.

  Sikke mange lækre ting du fik med posten. Elsker også måden hun pakker ind på. Det bliver dobbelt fornøjelse.

  SvarSlet
 2. Hold da op nogle flotte kort du har lavet :)
  Jeg synes også det er rigtig hyggeligt med pakke fra Pia.

  SvarSlet
 3. Super flotte kort du har lavet og lækkkert indkøb.!

  SvarSlet
 4. Hvor er det nogle smukke kort. Du har bare talent for det der! Det er en fornøjelse at kigge forbi og se dine kreationer, Helle! Tak for de smukke ord. God søndag til dig!

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.