mandag den 3. august 2009

Så blev det atter hverdag.

Fire ugers ferie er slut og hverdagen kalder. Ane kørte vi i går til Brønderslev på Idrætshøjskolen , hvor hun var så heldig at blive optaget på Forfatterskolen, så den næste uge er de to gamle alene hjemme.
Det var godt nok hårdt at skulle op i morges, da vækkeuret ringede kl. 7. Det føles som om det var midt om natten for et B-menneske. Det hjalp meget på humøret , da posten kom med en pakke fra Kreative fornemmelser. Som altid er Pia super hurtig til at ekspedere en ordre og alt er med + en overraskelse. DEJLIGT.

Kortet er lavet med stempler fra Hero Art, som jeg tidligere har købt hos Pia. Det er det første kort lavet næsten kun med stempler( teksten er gamle bogsider). Jeg har embost blomsterne.

Et godnat herfra.

4 kommentarer:

 1. Hej Helle, Hvor er det er flot kort! Jeg er vild med dine blomstermidter - det må jeg prøve :-)
  Det ser super godt ud! Jeg er spændt på at se hvad du finder på med dine nye stempler.
  Ja så er mandagen overstået - pyha efter 4 uger må det være svært at komme igang igen. Næste uge er det min tur....

  SvarSlet
 2. Mumsssssss så lækker indkøb du har foretaget dig - jeg kunne også købe mig fattig ;o)) Lækkert kort, ser super godt ud med emboss blomster m. perler ;o)
  Føj ja det er hårdt at starte efter ferie - føler med dig hilsen en der har været på jo 1 uge nu ;o)

  SvarSlet
 3. hov glemte lige at skrive - tekst stemplet på mit kort - det ene kort med muffin er et stempel der var med muffin og det andet tekststempel er fra Sofie ;O)

  SvarSlet
 4. Ih, det er da nogle helt vildt lækre sager du har fået købt dig. Elsker også pakker derfra med overraskelse og fint pakket ind. Så flotte kort du har lavet siden sidst jeg var forbi. Altid skønne detaljer.

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.