søndag den 4. november 2012

Inspirations- og hyggescrap

Juhu, Ørnbøl i Hjørring har  udvidet sit sortiment - og det aller fedeste er, at det er med scrapbookingartikler. De vil løbende få flere og flere ting hjem. Onsdag aften var jeg til inspirations- og hyggescrap i butikken. Det var super hyggeligt og dejligt at møde nye og søde kreative piger. Der var også mulighed for at deltage i to workshops. Da vi skulle hjem fik vi en flot goodie bag - lækkert. Tak for en hyggelig aften. Næste inspirationsaften er den 21. November. Tryk her så kan du læse mere om butikken og se udvalget i webshoppen.

Til taget her har jeg brugt nogle stempler jeg har købt i butikken.


Taget's baggrund er lavet af rester og det hvide hjerte har jeg fået af Hanne. Tak for hjertet, Hanne. Hjertet er sat på med et par 3D puder og kan tages af taget.
Tak for dit besøg.

5 kommentarer:

 1. Hvor er det dog flotte tags du har lavet.
  Men hva pokker er det for en inspirationsaften, har slet ikke hverken hørt eller set noget om det. Er da sikker på at vi er nogle piger fra "mandagsklubben" i Asdal som gerne vil deltage. Blir det holdt igen???
  Rigtig god uge til dig Hellemor :-)

  SvarSlet
 2. Det lyder rigtig hyggeligt!
  Flotte meget forskellige tags, du viser i dag.
  God mandag.

  SvarSlet
 3. Was für feine herrliche Tags. Sehr schön...

  SvarSlet
 4. Hvor er de smukke... igen med din helt specielle design, når du mixer dine stempler og papirer. Lyder som en rigtig hyggelig aften. Har du en butik eller skulle der stå, at du havde købt i butikken :-) Ha en god dag, knuss

  SvarSlet
 5. RETTELSE: UPS beklager en trykfejl. jeg har IKKE en butik, men jeg har købt stemplerne i butikken. UNDSKYLD.

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.