onsdag den 17. oktober 2012

Herrekort og mål på tags

Jeg hører til en af de heldige der skal arbejde i efterårsferien, men så har jeg noget til gode til et andet tidspunkt - det er altid dejligt.

Jaaah, det er stadig ikke julekort der bliver vist på bloggen. Jeg har dog fået lavet et par julekort, men har bare ikke fået taget  billeder endnu ;0).  Til herrekortet her er de nydelige herrer først stemplet og derefter masket da baggrunden blev lavet ved hjælp af en templates.

                                   

Jeg har fået spørgsmål om målene på mine tags. Fortiden bruger jeg en del manillamærker A5 6 x 12 cm, købt i vores lokale kontorforsyning. For at give en finish afsluttes taget med et stykke karton der er 4-5 mm større ialt end manillamærket.God efterårsferie og tak for besøget.

6 kommentarer:

 1. Lækkert herre kort og tag! Flotte farver og lækker stil.
  Jeg kører derudaf med julekort. Mange af dem gives væk, så de kan sælges til velgørende formål og så skal man jo være i god tid...

  SvarSlet
 2. Your card and tag are really fantastic.
  I love the great decorations and the wonderful assortment of motifs.

  SvarSlet
 3. Super lækkert kort og tag i dit flotte design og farver. Jeg arbejder også her i ferien... har været så heldig at få en 4 ugers praktik plads hos Imerco :-)).
  Ha en god dag!!!

  SvarSlet
 4. Skønne kort/tags, du er fantastisk til at sætte farver sammen :-) Jeg er slet ikke begyndt at tænke på julekort endnu, men det kommer nok snart. Rigtig god arbejdsdag til dig :-)

  SvarSlet
 5. Åh hvor er det flot helle, Men det er det hele jo;0) Jeg kigger flittigt med, selv om jeg har været lidt "stille".
  Håber du har det godt;0)
  Knus

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.