onsdag den 26. september 2012

Kort og Scrap

Hvor tiden dog går stærkt. For knap 14 dage siden var jeg for første gang deltager ved Kort og Scrap i Ålborg. Det var bare rigtig hyggeligt , så det skal bestemt prøves igen. Et STORT tak til de piger der har stået for dagen og det arbejde de har lagt i det. Dejligt at få hilst og ikke mindst snakket med en masse dejlige piger. Det blev ikke til meget scrap, men det er nu heller ikke det mest vigtige. Der blev også handlet en del ;0). Det er nu noget andet at røre ved tingen end at bestille over nettet.Beklager den dårlige kvalitet af billedet.


Tak for dit besøg.

7 kommentarer:

 1. Super søde kort i fine og bløde farver... så flot du har stemplet blomsterne. Jeg glæder mig også til Scrap i det Jyske... det er nemlig der, jeg køber det meste af mine scrapsager ( der kan jeg røre ved det :-) )
  Ha en god dag, knus

  SvarSlet
 2. Også rigtig dejligt at få hilst på dig igen :-) Tak for "minikurset", det var rigtig godt at få dine tags at se in real life, de er bare endnu flottere i virkeligheden :-)

  SvarSlet
 3. Both cards are beautiful Hellemor, but the white one... FANTASTIC! Beautiful use of colors.

  SvarSlet
 4. Det er nogle smukke kort.
  Du har ret, der er nu noget ved at røre og se i virkeligheden.

  SvarSlet
 5. Flotte kort, Helle.. ja - dine kort er superflotte her på bloggen, men det er rigtig, at de nu er flotter i virkeligheden.

  SvarSlet
 6. Hej Helle.
  Tusind tak for sidst, det var super hyggeligt at få snakket sammen :)
  WOW nogle flotte kort, du er super dygtig til at mixe med dine stempler.

  SvarSlet
 7. Hi Helle - sooooo hope you are doing well my friend. I came here to pin your card yesterday but now I really want to say how beautiful your pink collage is, also your other card is just gorgeous in your style!
  Hugs, Jacqueline x

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.