torsdag den 14. juni 2012

Nye Darkroom door stempler

Til Skaga Scrap købte jeg et stempelsæt fra Darkroom door, der hedder Dasling Gents med de sejeste herrestempler. Lige i tiden er jeg ret vild med at lave herre kort .Manden med bowlerhatten er fra sætte. Baggrunden er lavet med distress ink + vand. Firkanterne og pigtråden er lavet med hjælp af templates.Nedenstående tag er hange tags fra et stykke "tekstil". Jeg kunne ikke stå for kartonet og mønstret på taget. Teksten er embossed.


8 kommentarer:

 1. Hvor er de smukke begge to... herre tagget er super godt lavet med den flotte baggrund og fin detalje med kæden. Dame tagget er så fin med det lille stykke tekstil. Ha en rigtig god weekend

  SvarSlet
 2. Det er rigtig flotte begge to. Lækre detaljer og stempler, du har brugt!
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 3. Hej Helle, jeg har købt dem fra Simon Says, det var faktisk Karina herover der fortalte mig hvor hun havde sine hexagoner fra, selvom jeg tror det var en anden slags hun havde købt! Men de har rigtig mange lækre stempler der og det er lige en stil for dig er jeg sikker på, jeg faldt også over noget den ene dag som hedder Stampington, der skulle du prøve at kigge også! Men pas på og hold kortet langt væk fra computeren imens :D Det er to rigtig lækre tags du har lavet, men hvornår er det ikke det :) En skam du bor så langt væk, jeg kunne ellers godt tænke mig et lille kursus hos dig!
  Hav en god dag

  SvarSlet
 4. Beide Tags sind fantastisch. Richtig Spitze!

  Liebe Grüße

  SvarSlet
 5. Nu nævnte Fru Larsen lige kursus, det kunne jeg også godt tænke mig !!! Men jeg skal helt sikkert prøve teknikken med distress ink + vand, som du viste mig til Skaga scrap (tak Helle)
  Det er to utrolig flotte tags du her har lavet. Er vild med dem begge to.
  God weekend til dig.

  SvarSlet
 6. Great tags, Helle! They are totally different, but both very beautiful!

  have a good weekend!

  SvarSlet
 7. Wauw hvor er de flotte dine tags.

  SvarSlet
 8. hvor er det flotte ting du laver

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.