lørdag den 24. december 2011

Glædelig jul

Jeg vil gerne ønske Jer og Jeres familie en rigtig glædelig jul og tak for alle de søde og opmuntrende kommentarer på bloggen. De har betydet virkelig meget for mig. Jeg er ked af at jeg ikke har været meget på besøg på bloggene rund omkring.

Jeg er nu endelig igennem alle kemobehandlingerne. De sidste 3 stk var med et andet stof end de første 3. De har været strenge at komme igennem og de har tappet al energi ud af kroppen. Det har gjort at overskud og kreativitet har været lig nul. 14 Dage efter sidste kemo - 1. december begyndte jeg på de 30 strålebehandlinger jeg skal igennem. Så mit "december/januar"arbejde foregår alle hverdage på Ålborg sygehus og jeg har nu fået 17 behandlinger.Jeg er så heldig og meget priviligeret at have en dejlig familie og veninder som har været søde til at tage med på sygehuset og bagefter fået en hyggedag ud af turen. Det har gjort hverdagene noget sjovere. Min kære mand og datter tog fusen på mig og overraskede med en pakkekalender, som Pia fra Kreative fornemmelser havde været sød at hjælpe med at lave ( her kan du se den) og ikke nok med det, så havde min dejlige svigerinde (som også scrapper) også lavet en pakkekalender. Så det har været dejligt at komme hjem fra Ålborg hver dag og glæde sig til at skulle pakke 2 pakker op.

Kræfterne er lige så stille begyndt at vende tilbage så jeg håber også snart at kreativiteten også snart kommer så jeg kan få brugt aller de lækre scrapgoodies jeg har fået i gaverne.

Det var en ordentlig smørre herfra. Her er et tag/kort som jeg lavede for LAAANG tid siden.

GLÆDELIG JUL

6 kommentarer:

 1. Også en rigtig glædelig jul til dig og din familie

  Hvor er det dejligt at høre fra dig igen ... har tænkt så meget på dig. Det er en ordentlig omgang du er igennem, så jeg forstår godt du ikke har over skud til bloggen. Dejligt med sådanne søde venner og familie... og så skønt med sådan en pakkekalender fra Pia.
  Kan i nu ha' en rigtig hyggelig jul alle sammen og rigtig god bedring til dig, knuss

  SvarSlet
 2. Dejligt at dine kræfter er ved at vende tilbage, og jeg håber du snart får overskud til at være kreativ igen :-) En pakkekalender fra Pia, ja det må være helt fantastisk, sådan en vil jeg ønske mig til næste år..
  En rigtig glædelig jul til dig og din familie
  Joan

  SvarSlet
 3. Jeg har tænkt så meget på dig dejligt at høre, at det går fremad.
  Det er nogle rigtig flotte kort, som kun du kan lave dem.
  Lækker med to scrapkalendere!
  Rigtig glædig jul til dig og familien.
  Juleknus Karina

  SvarSlet
 4. Beautiful artwork my friend! I so love your work and how fantastic to get two advent calendars - it must have helped you so much during the days that you suffered through the treatments. May you gain lots of new strength and creativity in the new year! Happy Christmas!

  SvarSlet
 5. Love your cards, Helle!

  I wish you a Merry Christmas!

  SvarSlet
 6. Hej Helle - rigtig dejligt at høre nyt fra dig. Jeg er ked af at høre at du har været al den dårligdom igennem, men også glad for at høre, at det nu er overstået. Håber dine krafter kommer stærkt igen - og ja familie og venner betyder alt når livet er svært!
  Glædelig "bag"jul til dig søde og rigtig god bedring! Søde kort som altid.........

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.