søndag den 10. oktober 2010

Ventetid.

Idag er en af de søndage, søndage (lazy sunday) hvor tiden bare går for hurtig og alligevel snegler sig afsted. Ane skal til Firenze med sin klasse og skal afsted idag kl. 16. Selvom hun snart er 18 år, er pyldermor stadig nervøs. Det bliver en laaaaannng uge ;0)

Så her er lige et kort.

HA stempler: " La Letter", "Antique engravings", "Lace Frame" og "My art".


10 kommentarer:

 1. Skønt kort i nogle dejlige farver. Lækker detalje med HELLO ;) Firenze lyder bare for dejligt - mon ikke Ane sender en sms til sin mor derfra ;) God tur til Ane.

  SvarSlet
 2. Really lovely - beautiful mix!

  SvarSlet
 3. Uanset hvor gamle de bliver er de jo stadig ens børn ; ) Tænk en dejlige oplevelse hun får ; )
  Lækkert kort!

  SvarSlet
 4. You make such beautiful collage cards and I have noticed how you use the color turquoise in such a inspirational way! Love your work!

  SvarSlet
 5. Uhh et lækkert kort, skøn farve. Ja jeg kunne forestille mig det er hårdt at sende dem så langt væk, man synes vel stadig de er små:-)

  SvarSlet
 6. HVor er det dog smukt... skønne farve

  Og ja, ens børn bliver ved at være "små". Mine er 36 og 37 og jeg bekymrer mig stadig. Men det tror jeg også man skal, da det jo viser man elsker dem og følger dem i deres gøren og færden

  Ha en god uge trods alt :-)

  SvarSlet
 7. Fint kort du så fik lavet i ventetiden, skønne farver! Håber Ane får en god tur og du en "rolig" uge, selvom det er svært!

  SvarSlet
 8. Super sødt kort i nogle skønne sarte nuancer. Håber din datter får en fantastisk tur Helle!

  SvarSlet
 9. Rigtig sødt kort Helle,i nogle dejlige varme farver. Ja jeg kender godt det med at være en pyldermor,men de har det jo altid godt,det kan man jo se når de kommer hjem:)

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.