mandag den 14. juni 2010

Layering

HA´s månedsudfordring er sommer sjov, 4 juli og color layering. Det der tiltaler mig mest, er color layering, så det blev endnu et collagekort. Jeg har taget udgangspunk i "collage take time" som jeg var så heldig at købe til Skaga Scrap. Sjov som det franske appellerer, - jeg har aldrig været i Frankrig.

HA stempler: "Collage Take Time", "la letter", "Wallpaper Flowers" og "Everyday saying".
Clear Art Stamps: fugl og poststempel.
Mønsterpapir fra Prima og Copic til farvelægning.

Tak for besøgte.

5 kommentarer:

 1. hvor er det super flot og i skønne farver :o) Ja sjovt med dig og Frankrig - det må være noget med et besøg på et tidspunkt ;O)

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare super super smukt.
  Uhh de stempler kunne jeg OGSÅ godt tænke mig ; )

  Zutter Distrezz it er en maskine, som kan rive kanter lynhurtigt, så man ikke skal gøre det i hånden. Det er en fordel, især når man laver layouts. Men lige nu synes jeg, at den er for dyr, 400 kr, og så skal man også købe en adapter, da den er med amerikansk stik.

  SvarSlet
 3. Så flot Helle, hvor er det nogle skønne farver og alle stemplerne er fantastiske. I bliver da nødt til at holde ferie i Frankrig, og så må du se om stemningen er lige så god, som den er på dine kort:-)

  SvarSlet
 4. For et lekkert kort du har laget,og fargene er så flotte sammen!
  En helt fantastisk kreasjon!
  Klem,Janne

  SvarSlet
 5. Hej Helle - smukt sommerkort, rigtig fin den lille ranke i siden! Jeg kom lige i tanke om at du havde lavet et kort med turkis, måske den samme som du har brugt her, men i hvert fald fandt jeg et kort fra 8. marts hvor en af farverne er turkis, hvad hedder den farve? Den skal på min ønskeliste! Og tak for den søde kommentar, jeg har lavet et par mere, det ene med rigtig meget perlemorseffekt :)

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.