mandag den 3. maj 2010

Jeg fald over et stykke mønsterpapir fra BO Bunny (en gave fra Pia, Kreative Fornemmelser) som havde nogle flotte farver. Det blev inspirationen til kortet. Tekst, sommerfugle og blomsterbort er clearembossed og derefter sværtet med distress ink.


HA stempler: " Artistic Border", "Leaf Prints", "Antique engravings" og "Mix & match".

Dette kort har jeg lavet for laaaanng tid siden og var et af mine første kort med stempel på mønstret baggrund.

Stempler: Stamping up (tekst) og Prima.
Dejligt at det nu igen er muligt at ta´ billeder af kortene ude i det fri. Kvaliteten bliver noget bedre og der skal ikke så mange forsøg til at få et tåleligt billed.

6 kommentarer:

 1. Rigtig flotte kort begge to i dejlige farver.
  Du må have en dejlig forårsdag.

  SvarSlet
 2. Det lyserøde rigtig sødt, men den andet er jeg da helt vild med, hun er så fin med sin lille glorie!
  Jeg kunne i øvrigt godt bruge lidt hjælp! Har lige fået en big shot igår og skal nu ønske mig nogen spellbinders, men hvordan er str. på dem, der står jo ikke noget når man vil bestille!? Har du nogen gode råd!?

  SvarSlet
 3. Hej Helle
  Tak for hjælpen, jeg glæder mig meget til at få nogen dies, så jeg kan komme igang, men det irriterer mig at jeg ikke kan finde et sted, hvor de har de 2-3 ting som jeg gerne ville have først! Men måske finder jeg et sted inden min fødselsdag, så får jeg måske noget at købe for :)
  Hilsen Fru Larsen (også Helle):)

  SvarSlet
 4. WAW kun en ting og sige.., fantastisk flotte kort!! :)

  SvarSlet
 5. Hvor er de flotte Helle - især det øverste kan jeg rigtig godt li´ - nogle skønne farver sammensat i et yndigt design :)

  SvarSlet
 6. IIHHHHHHH altså Helle jeg er så vild med dine kort. Jeg forsøger ind imellem med noget men det kommer aldrig til at ligne noget så det ender for det meste i skraldespanden. God weekend og glæder mig til at se dine næste kreationer :O)

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.