onsdag den 14. april 2010

Børnekort

Kortet er lavet til min kollega´s datter. Er det ikke sødt, at en far gerne vil give sin datter et specielt kort? Det kunne jeg ikke stå for, så der blev brugt nogle timer på det. Dukken og kaninen kan tages af kortet og bruges som påklædningsdukker. Dukkenstemplet har jeg fået af Sofie for lang tid siden. Tusind tak Sofie. Ane har farvelagt dukken med Copic. Jeg har klippet lidt af bredden på nedderdelen og trøjen, så det er nemmere at lave nyt tøj.

HA stempler: "Grid Pattern", "Artistic border", "Scallop border", "Antique engravings", "Floral scallop" og "Sending happy thoughts".

Inden i kortet er der blandt andet et tekstfelt. Kjolen er til at tage af kortet og passer til dukken. Den er tegnet og farvelagt af Ane. Dejligt at have en tegner ved hånden ;0)

Og så til noget lidt andet, men stadig et børnekort.

HA stempler: "Elephants" og "Mi casa".
Mange tak for du tog dig tid til at kigge forbi.

6 kommentarer:

 1. Kjempe søtt kort!
  Flotte farger.
  Klem Tone

  SvarSlet
 2. Sikke dejlige kort. Jeg er jo vild med påklædningsdukker og så er de greetingfarm piger skønne.

  SvarSlet
 3. Imponerende som du kan. Modtagerne kan da kun blive glade for de kort :)

  SvarSlet
 4. To flotte børnekort. Imponerende arbejde med det første og super ide med dukken og tøjet. Det kort bliver hun garanteret glad for.
  Ane er godt nok god til at farvelægge med copics. Jeg var lige inde på hendes side. Kan jeg ikke også låne hende engang? ; )
  Du må have en god dag.

  SvarSlet
 5. Hej igen.
  Til mit sidste kort har jeg brugt Distress ink wild honey på et clear embosset lace stempel. Det er bare lyset, der gør, at det ser ud som guld. Nogle gange er man bare heldig med billedet ; )
  God weekend.

  SvarSlet
 6. Super søde børnekort - er især vild med elefanterne

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.