lørdag den 13. februar 2010

Inspiration fra Sanne

I mine forældres sommerhus er badeværelset beklædt med fliser i retrofarverne brun og orange - UHH. De ridder mig som en mare lige fra barndommen. De farver er bestemt ikke lige mine farver. MEN efter et besøg på Sanne´s blog blev jeg inspireret til at bruge retrofarver. Så en tur i scrapresterne faldt jeg over en lækker brun kuvert fra Sanne´s flotte julekort. Frimærket matchede selvfølgelig kuverten. Så var farverne ligesom på plads. Sommerfuglen har jeg også fået af Sanne. Sjovt at lave kort med en historie. Tak for inspirationen og kortdekorationerne Sanne. Pludselig har jeg fået fred med farverne brun & orange :)


HA stempler: "Love that", "Live simple" og "Scallop Border". Teksstempel er fra Crafty Secrets.
God lørdag aften.

9 kommentarer:

 1. Hvor får du dog alle de ideer fra, jeg er virkelig imponeret, hvor er de bare så flotte er vild med dem begge og lige detaljen med frimærket hvor ser det fedt ud :-)

  SvarSlet
 2. Jeg syntes nu ellers det lyder for lækkert med de fliser, måske badeværelset bare skulle fikses op med lidt nyt. Tænk hvor dyrt "retro" er idag;0)
  Uha det nederste kort er lækkert;0)
  God weekend
  Knus

  SvarSlet
 3. Brun og orange er helt klart heller ikke mine farver, men det er et fint resultat, og sjovt at kaste sig ud i, derimod er jeg helt vild med farverne på det andet, det er bare skønt!

  SvarSlet
 4. Jeg er også helt vild med begge kort, du har virkelig formået at få brun og orange til at ligne en million.. Jeg er også imporneret over alle dine ideer, og flotte detaljer... Skønne skønne kort begge to... Du får dubbel fem fra mig ;o)
  Ha' en god søndag..

  SvarSlet
 5. Rigitig lækre kort begge to. Jeg kan godt lide dine collage kort eller hvad de nu hedder.
  Rigtig god søndag til dig.

  SvarSlet
 6. Det er bare så flotte nogen kort du har fået lavet. Hvem der bare turde lege sådan med det hele som du gør. Glæder mig allerede til at se hvad det næste er du finder på. Lækkert
  Fortsat god dag :O))

  SvarSlet
 7. jamen er genbrug da ikke en skøn ting! Tak for den fine omtale - dejligt at kunne inspirere så dygtig en stamper som dig Helle. Super flotte kort begge to - nu går inspirationen den anden vej!
  Knus Sanne

  SvarSlet
 8. Total fedt retrokort!!! Du laver altså mange skønne kort...meget forskellige...hér er masser af inspiration at hente :O)

  SvarSlet
 9. Hvor er det nogle flotte kort begge to, så sjov at se i hver sin retning med farver , men jeg er vilde med dem.

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og tak for kommentaren. Det betyder meget at få respons.